La canovellina Patricia Donn torna a impartir tallers de dansa

Dilluns, 2 de maig de 2022 a les 15:00

Aquest cop, el programa, que porta per títol EmocionArte i que pretén treballar les emocions a través de la dansa, l’expressió corporal i el coneixement del propi cos, està dirigit a joves i adults. Els tallers són gratuïts.  

El taller dirigit a joves de 15 a 20 anys s’impartirà del 16 al 20 de maig, mentre que el taller dirigit a persones adultes es realitzarà del 13 al 17 de juny. Les sessions es realitzaran al Teatre Auditori Can Palots de 19 a 20.30 hores.

Durant les sessions, els assistents podran conèixer el seu propi cos, aprofundir en les seves emocions a través de la música i retrobar-se amb la criatura que porten dins.

Les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s a través del telèfon 686 42 80 71 o bé enviant un correu a emocionarteproyecto@gmail.com 

Patricia Donn, ballarina i bailaora de Canovelles

La canovellina Patricia Domínguez, amb el nom artístic de Patricia Donn, és ballarina i bailaora professional de flamenc des dels 17 anys. Amb només 24 anys ha trepitjat els tablaos més importants de l’Estat i ha compartit escenari amb grans figures del flamenc.

A més, cal destacar que durant el mes de gener va impartir tallers de dansa als alumnes del cicle superior de primària de les quatre escoles de Canovelles i que, el 5 de març, va estrenar a Can Palots el seu espectacle anomenat ‘Mujeres’.

 

Darrera actualització: 02.05.2022 | 14:33

Imatges