Jocs en català a disposició dels centres educatius i els serveis socioeducatius

Dimarts, 6 de febrer de 2024 a les 10:00

El Servei d’Educació de Canovelles ha adquirit una vintena de jocs de taula inclosos en el catàleg del programa Totjoc que podran demanar en préstec centres educatius i diferents serveis socioeducatius.

Totjoc és el programa que promou el joc i la joguina en català del Consorci per a la Normalització Lingüística amb l'objectiu de fomentar l'ús del català a través del joc, donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i col·laborar amb les empreses del sector perquè incorporin la llengua catalana en els seus productes.

A la pàgina web www.totjoc.cat, hi ha un cercador amb els més de 1.000 jocs en català existents amb informació detallada: la durada de la partida, el tipus de joc, el nombre de jugadors, recomanacions d'altres jocs similars... A més, el web conté la informació sobre on es pot comprar cada joc: cada fitxa conté els establiments que el tenen en estoc. I, alhora, en la fitxa de cada establiment es pot veure quins jocs en català té disponibles. 

El programa Totjoc compta també amb un canal de YouTube on podem trobar diversos videotutorials i també les recomanacions de jocs que fan els mateixos botiguers.

Per a més informació o per demanar jocs en préstec cal contactar amb el servei municipal d'Educació (educacio@canovelles.cat - 93 849 60 49). 

 

Darrera actualització: 06.02.2024 | 08:49