Ja venen els Reis!

Dilluns, 2 de gener de 2023 a les 10:00

La benvinguda reial torna al balcó de l’Ajuntament, i la plaça de Margarida Xirgu es manté com a punt neuràlgic tant del campament com de la recepció.

El dia més esperat per a tots els infants (i també per alguns adults) ja és a tocar! I enguany el viurem amb la il·lusió afegida de poder-lo celebrar sense distàncies ni mascaretes.

Així doncs, l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, el dijous 5 de gener, tornarà al seu format habitual: des del balcó de l’Ajuntament. A les 18 h tocades, Melcior, Gaspar i Baltasar seran rebuts per l’alcalde, Emilio Cordero, que els entregarà la clau que obre totes les portes, i per l’alumnat de 5è de l’escola Els Quatre Vents, que pronunciarà el discurs de benvinguda que ha preparat per a l’ocasió. Tot seguit, començarà la tradicional cavalcada. El recorregut d’enguany començarà des de la plaça de l’Ajuntament i continuarà pels carrers Diagonal, de la Indústria, del Molí de la Sal, de la Riera, de la Indústria i Diagonal de nou, el passeig de Lluís Companys i la plaça de Margarida Xirgu, punt en què tindrà lloc la recepció. Enguany, i com a novetat, els acompanyants del seguici reial seran els nens i les nenes que formen part del Consell d’Infants. A més, hi participaran les associacions de veïns de l’Avinguda i de Joan Miró, l’Hogar Extremeño, la Comissió Sant Antoni Abat, els Diables de Canovelles i Chic@sMIL, entre d’altres.

Cap a les 20 h, hora en què es preveu que finalitzi la cavalcada a la plaça de Margarida Xirgu, els infants podran saludar personalment els Reis i entregar-los la seva carta si encara no l’han lliurat al correu reial. En cas de pluja, la recepció es traslladarà a dins de l’edifici de Can Palots.

Torna el Campament reial per anar fent boca

Perquè l’espera no es faci llarga, aquest any també podrem gaudir del Campament Reial. De 10.30 h a 13 h, infants i famílies podran acostar-se a la plaça de Margarida Xirgu i entregar la llista dels desitjos al Carter Reial. A més, hi haurà un espai per confeccionar el fanalet de la Cavalcada, que servirà per marcar el camí a Ses Majestats els Reis d’Orient.

Darrera actualització: 14.12.2022 | 14:31