Ja s’han lliurat els premis a les obres guanyadores del concurs de TikTok “Canovelles per la igualtat”

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 11:30

El Casal Cívic Pau Casals s’ha endut el primer premi per aquest vídeo, i Mauro Lázaro ha estat el segon premiat per aquesta obra.

Aquest dimarts s’han lliurat els premis a les obres guanyadores del concurs "Canovelles per la igualtat". El primer premi, dotat amb 200 euros, ha estat per al CasalCívic Veïnat Pau Casals, per un vídeo grupal en el qual diferents nenes i nens reivindicaven en unió un món millor i amb més igualtat. El segon premi, dotat amb 100 euros, ha estat per Maurlo Lázaro Sánchez, per un curiós vídeo realitzat amb la tècnica d'animació "stop-motion" en el qual s’envia un missatge d'igualtat.

Durant l’entrega, en la que han participat l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, i la regidora de Polítiques d’Igualtat i Col·lectivitat, Flor Sánchez, els infants guanyadors del premi han tingut oportunitat de xerra amb els responsables polítics del municipi i explicar-los què caldria millorar.

En el concurs es van rebre 7 participacions que van acumular més de 3.500 visites a la xarxa social TikTok al hashtag #Canovellesporlaigualdad.

L'objectiu de la convocatòria era estimular la capacitat creativa de la ciutadania i potenciar la reflexió i la conscienciació per la igualtat de gènere; i es va triar la plataforma TikTok per la seva alta penetració en els estrats més joves de la societat i per la facilitat de creació audiovisual que proporciona.

Rodant per la igualtat

El concurs s'emmarca dins de la iniciativa nacional "Rodant per la igualtat", a la qual s'han sumat més de 50 municipis o regions de tota la geografia espanyola. D'aquesta manera, l'obra que ha aconseguit el primer premi competirà amb la resta d'obres guanyadores dels seus respectius certàmens locals per dilucidar quins són els millors treballs a nivell nacional, que rebran tres guardons: un primer premi dotat amb 1.000 euros i 500 euros en formació en línia o presencial a l'escola audiovisual EFTI de Madrid, un segon premi dotat amb 500 euros i un tercer premi dotat amb 250 euros.

La decisió dels premis a nivell nacional es farà pública el 25 de març.

 

Darrera actualització: 24.03.2021 | 11:31