Ja s’ha donat el tret de sortida del programa Reconnecta

Dijous, 4 de març de 2021 a les 12:20

El Centre Obert Casa Nostra acull, des d’aquest dimecres, el curs Reconnecta, un servei familiar de prevenció dirigit a tota la família i indicat en conductes additives. Enguany es desenvolupa en grups reduïts, seguint les mesures sanitàries per a la prevenció de la covid-19.

Reconnecta està destinat a infants de 6 a 12 anys i a les seves famílies, i consisteix en un conjunt de sessions grupals amb infants i famílies, dirigides per professionals, a través de les quals es treballa en l’adquisició d’habilitats i hàbits de conducta.

Durant el curs es combinen sessions amb els infants, sessions amb les famílies i sessions conjuntes. Així, es pretenen treballar aspectes relacionats amb habilitats educatives com la reducció de les conductes de risc i la millora en la seva participació en la xarxa comunitària.

Les trobades, que es realitzen cada setmana, s’allargaran fins al mes de juny. A més, enguany, a causa de la situació sanitària provocada per la covid-19, les sessions es duran a terme en grups reduïts i seguin el protocol sanitari establert.

Reconnecta, una actuació que forma part del PLAC

El programa s’inclou dins el Pla Local d’Addiccions de Canovelles (PLAC) que entre els seus objectius és marca el repte d’incrementar la prevenció, donant eines als joves i a les seves famílies, així com incrementar la participació de les famílies en les activitats preventives.

Darrera actualització: 04.03.2021 | 12:19