Ja podeu veure el Piromusical de la Festa Major 2021

Dimecres, 28 de juliol de 2021 a les 11:50

Ja podeu reviure alguns dels millors moments de la Festa Major de Canovelles. VOTV ha emès un especial de l’espectacle piromusical i multimèdia que va tenir lloc dilluns al vespre, a la plaça de Margarida Xirgu. El podeu veure aquí.

El piromusical de la Festa Major 2021 és un espectacle multimèdia que ha combinat pirotècnia, il·luminació i so. La proposta, molt poc habitual en el circuit de festes majors, és una iniciativa del veí del municipi Pau Pujadas, membre de la Colla de Diables de Canovelles. L’Ajuntament  de Canovelles i Pujadas han treballat plegats, juntament amb les empreses ARA So, Pirotècnia Garcia i l’estudi LightingLab, en el disseny de l’exhibició. L’acte, a més, ha servit per conèixer el relator de l’any vinent, el canovellí Sergio García. I és que la relatora d’aquest 2021, Gemma Duran, i ell han estat la veu de l’espectacle de llum i foc.

Cal destacar que l’espectacle ha comptat amb el patrocini de les empreses canovellines Saplex i Puig-Hi-Tech Parts, i de l’Associació Comerç Actiu.

L’especial de la Festa Major i el documental “Sis mil anys i un dia”

D’altra banda de piromusical, a VOTV també podeu reviure alguns dels millors moments de la Festa Major 2021, a l’Infofesta,  i visionar el documental “Sis mil anys i un dia. Relats de la memòria oral de Canovelles (1930-2021)”.

 

Darrera actualització: 28.07.2021 | 11:52