Ja podeu participar en la recollida de joguines “Cap nen i nena sense joguines”

Dimarts, 14 de desembre de 2021 a les 09:45

Des d’aquesta setmana tothom que vulgui ja pot participar en la campanya solidària de recollida de joguines Es poden dur a Can Palots o bé lliurar-les als punts de recollida que trobareu en algunes de les activitats programades per aquest Nadal.

La recollida de joguines es durà a terme a Can Palots, i en horari de tarda, fins al 22 de desembre. A més, també es podran lliurar el 19 de desembre, de 12 a 14 hores a la plaça de Margarida Xirgu, durant el “Cagatió” de Nadal que organitza la colla de Diables de Canovelles. I durant el Parc de Nadal, els dies 29 i 30 de desembre d’11 a 13 hores i de 15 a 18 hores a la pista polivalent.

A banda d’aquests dies, durant totes les festes els comerços associats a Comerç Actiu i els clubs esportius de Canovelles habilitaran punts de recollida solidaris perquè la gent pugui participar en la campanya.

Les persones que desitgin fer-hi una aportació, hauran de tenir en compte que les joguines han de ser noves o estar en bon estat, no sexistes ni bèl·liques, i funcionar sense piles.

La campanya està organitzada pel servei municipal de solidaritat i cooperació de l’Ajuntament de Canovelles amb la col·laboració de Consiència’t i Tropezando con suerte. A més, participen en la recollida el Club Handbol Canovelles, la Unió Esportiva Canovelles, el Club Atletisme Canovelles, el Canovelles Bàsquet Club i Comerç Actiu Canovelles.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:43