Ja podeu participar en la campanya solidària “Cap infant sense joguina”

Dimarts, 5 de desembre de 2023 a les 11:00

Tothom que vulgui ja pot fer donacions a la recollida de joguines per a la campanya solidària “Cap infant sense joguina”. Les joguines es podran lliurar durant la Fira de Nadal, el Parc de Nadal i a les escoles i clubs esportius participants.

Concretament, els dies i horaris de recollida de joguines seran els següents:

  • De l’1 al 22 de desembre a l’escola Jacint Verdaguer i l’escola Congost (en calendari escolar)  i als clubs esportius que hi participen (a les mateixes instal·lacions esportives en l’horari d’entrenaments). 
  • El 16 de desembre a la plaça de Margarida Xirgu, de 16 a 21 hores. Durant la celebració de la Fira de Nadal i el Caga Tió.
  • El 29 i 30 de desembre a la Pista Polivalent, d’11 a 13 hores i de 15 a 18 hores. Durant el Parc de Nadal

Les persones que desitgin fer-hi una aportació, hauran de tenir en compte que les joguines siguin noves o estiguin en bon estat, que no siguin sexistes ni bèl·liques, i que no funcionin amb piles.

La campanya està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Canovelles i l’entitat Consiència’t i compta amb la col·laboració de diverses entitats i empreses del municipi (Club Handbol Canovelles, Unió Esportiva Canovelles, Club Atletisme Canovelles, Canovelles Basket Club, Comerç Actiu, Colla de Diables, Smurfit Kappa, Rycamo, escola Congost i escola Jacint Verdaguer).

 

Darrera actualització: 05.12.2023 | 10:50