Ja podeu consultar les activitats del Centre Cultural per al curs 2020-2021

Dimarts, 8 de setembre de 2020 a les 10:00

Les preinscripcions online dels exalumnes del curs 2019-2020 es realitzaran del 14 al 16 de setembre, mentre que les preinscripcions telefòniques s’iniciaran a partir del 21 de setembre en horari de 16 a 21 h.

Com a novetat i de cara al curs 2020-2021 s’ofereixen dos tallers nous: el de robòtica impartit per MiróMakers i destinat a infants de 3r a 6è de primària, i el de clown solidari, un projecte formatiu de clown d’hospital i de teatre. Ambdós projectes s’incorporen a l’oferta del Centre Cultural després que aquest espai es convertís, durant el període de confinament, en el centre logístic dels voluntaris i dels makers de pantalles protectores 3D.

D’una banda, els MiróMakers, nascuts a l’escola Joan Miró, obren per a la resta d’infants l’activitat extraescolar que fins ara realitzaven al centre educatiu. Mentre que alguns dels continguts que van formar part de Canovelles Llar d’Estrelles, la programació cultural durant el confinament, es traslladen al Centre Cultural en format de taller. Així, s’incorpora a l’oferta el projecte formatiu de clown solidari.

A banda d’aquestes activitats, es mantenen alguns dels tallers ja consolidats. Pel que fa a l’àmbit de la creativitat, s’ofereixen els tallers de ceràmica, puntes de coixí, i dibuix i pintura. També continuen actius el punt de trobada de ganxet i l’aula de restauració de mobles, dues activitats on el cost es limita al preu del material, així com les classes de Txi-kung terapèutic i Tai-txi, destinades a la salut i creixement personal, o les classes de guitarra.

Cal destacar que la inscripció a les classes de guitarra i a les classes de Txi-kung terapèutic i Tai-txi suposen l’acceptació que en cas de no poder-se dur a terme presencialment, es realitzaran de forma virtual.

Els tallers començaran la setmana del 5 d’octubre i s’allargaran fins a la segona quinzena de maig. Pel que fa a les preinscripcions, aquestes es realitzaran de manera online, del 14 al 16 de setembre, per als exalumnes inscrits durant el curs anterior, i de manera telefònica a partir del 21 de setembre en l’horari de 16 a 21 hores.  La inscripció definitiva s’haurà de formalitzar de manera presencial i amb cita prèvia.

El Centre Cultural també preveu la programació d’una exposició mensual que es podrà visitar de dilluns a divendres, de 16 a 21 hores. La primera serà l’exposició anomenada Llum pròpia de Joana Antúnez i que es podrà visitar del 5 al  26 d’octubre.

  • Podeu consultar el calendari previst i les activitats proposades per al curs 2020-2021 aquí.
  • A partir del dia 14 de setembre, els exalumnes del curs 20219-2020 podreu fer la preinscripció online aquí.
Darrera actualització: 08.09.2020 | 10:07