Ja podeu consultar l’Avui Canovelles del mes de maig

Dijous, 9 de maig de 2024 a les 09:15

L'edició 133 de l'Avui Canovelles ja s'està distribuint. El butlletí inclou informació sobre la construcció del pas sota la ronda Nord, la reorganització dels col·legis electorals per al 12 de maig i els preparatius pel 50è aniversari de l’escola Jacint Verdaguer. A més, també fa un repàs en imatges de les celebracions de Sant Jordi i l’Aplec 2024!

L’edició inclou informació sobre la tala d’arbres al passeig de Lluís Companys, la normativa aplicable a l’abastament i usos de l’aigua en situació de sequera o la jornada de neteja de la llera del riu Congost, prevista per al 18 de maig.

Pel que fa a l’educació, trobareu les principals dates de preinscripció a l’Escola Bressol Municipal Marta Mata i al Centre de Formació d’Adults. En l’àmbit dels serveis a les persones, podeu consultar informació sobre el Pla d’Acció Cultural i sobre el Pla d’Acció ‘Canovelles ciutat amigable amb les persones grans’.

També trobareu la programació escènica, les propostes per al final de curs dels tallers culturals de Can Palots i un repàs de les activitats recents organitzades per les entitats culturals de Canovelles. Pel que fa al patrimoni canovellí, fem un repàs al contingut del llibre “Canovelles en el període de la transició democràtica (1975-1985)” i, en esports, cal que us apunteu la data de l’11a Cursa-Marxa Solidària Polseres Candela, que se celebrarà el 2 de juny.

Coneixereu el José Manuel Salinas, guanyador del tercer premi al campionat Barber España, i la Susana Medina, de la botiga Productes Extremeños Virgen del Encinar. I a la contraportada, parlem amb la Jana Arimany, la canovellina cofundadora de l’associació Capaç i Vàlida.

 

Darrera actualització: 09.05.2024 | 09:56