Ja podeu consultar la programació per aquest Nadal

Dijous, 30 de novembre de 2023 a les 13:00

El programa inclou gairebé una quarantena d’activitats del 2 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024. D’entre les propostes incloses en la programació no hi falten els tallers de Nadal a Can Palots, les activitats esportives, el Parc de Nadal, les activitats joves a El Local, el Cap d’Any al pavelló Tagamanent i la cavalcada de ses majestats els Reis d’Orient.

Del 4 al 21 de desembre, Can Palots acull mostres i tallers per gaudir en comunitat i en família. S’han programat tallers de decoració, de papiroflèxia i de dibuix, activitats familiars com el caçatió o l’art en família i, fins i tot, activitats musicals, amb Nadales a cau d’orella.

Enguany, a més, torna la Fira de Nadal prevista per al 16 de desembre i, coincidint amb aquesta data, es farà cagar el Tió. La programació també deixa espai per la solidaritat, amb la caminada i la trobada solidària de corals per la Marató i amb la campanya de recollida de joguines. I pel que fa a les arts escèniques, els Pastorets actuaran els dies 26 i 30 de desembre i 7 de gener.

La programació jove, que es concentra a El Local, serà sonada: inclou una festa jove,  un bingo musical i un vermut musical, a més dels tallers i activitats proposades per als dies 28 i 29 de desembre. Els més petits, en canvi, podran gaudir del Parc de Nadal a la pista Polivalent, els dies 29 i 30 de desembre. 

En l’àmbit esportiu, podreu gaudir de la 25a Marxa de Canovelles, l’esport en família, el 6è torneig Obert d’Escacs o la cursa Sant Silvestre, entre d’altres. El 31 de desembre l’Home dels Nassos visitarà Canovelles i, un cop haguem menjat el raïm, donarem la benvinguda al 2024 al pavelló Tagamanent!

La programació acabarà, per descomptat, amb la nit més màgica de l’Any. El dia 5 de gener, al matí, els nens i nenes de Canovelles podran gaudir del Campament Reial i, a partir de les 18 hores, ses majestats els Reis d’Orient arribaran al nostre municipi i es passejaran pels carrers del poble.

Podeu descarregar el programa als documents adjunts.

 

 

Darrera actualització: 30.11.2023 | 13:03