Ja podeu consultar la programació de l’Aplec 2023!

Dilluns, 3 d'abril de 2023 a les 11:40

El Dilluns de Pasqua podreu tornar a gaudir del tradicional Aplec de Canovelles. Les propostes de caràcter tradicional, cultural i lúdic acompanyaran l’emblemàtica arrossada popular solidària.

Les activitats començaran a les 11 del matí a l’església de Sant Fèlix, amb la missa en honor a Nostra Senyora de Bellulla. A continuació, tindrà lloc la representació teatral de la mare de Déu trobada de Bellulla. I, a partir de les 12.15 hores, l’era de Can Castells s’omplirà de música: primer amb la ballada dels gegants de Canovelles, i després amb les sardanes de la Cobla Mediterrània.

El punt àlgid del dia arribarà cap a les 14 hores, amb l’arrossada popular solidària.  Com ja és habitual, l’àpat servirà per recaptar diners per a una associació solidària de Canovelles. Els tiquets, que es podran adquirir el mateix dia a partir de les 12 h a la font de Can Duran, tenen el preu d’un euro i inclouen una ració d’arròs, però cal dur el plat i els coberts necessaris.

A la tarda no hi faltarà un altre dels clàssics d’aquest aplec: les havaneres! A les 17.30 hores, a la zona esportiva de Can Duran el grup Mar i Vent clourà l’Aplec 2023.

Durant tot el dia, a més, hi haurà un taller de maquillatge i disfresses per als més petits. La zona esportiva de Can Duran acollirà un espai lúdic infantil per tal que petits i grans s’ho passin d’allò més bé.

Un avanç del Sant Jordi 2023

Els díptics informatius també contenen la programació de Sant Jordi i és que, aquest 2023, les activitats de la Setmana Santa s’entrelliguen amb la festa, per excel·lència, de la cultura i l’amor.

Les activitats començaran el cap de setmana del 15 i 16 d’abril, amb la cantada de caramelles per part de la coral Rosa de Bardissa, i s’allargaran fins al 27 d’abril, amb el lliurament dels premis del joc Enigmàtic! I durant el període comprés entre aquestes dates, s’han programat prop d’una quinzena d’actes on s’inclou teatre, mostres de cultura popular, exposicions i tallers.

Podeu consultar tota la programació als documents adjunts.

Darrera actualització: 03.04.2023 | 12:21