Ja podeu consultar la programació amb motiu del 25N!

Divendres, 17 de novembre de 2023 a les 21:00

La programació amb motiu del Dia internacional per l’erradicació de la Violència vers les Dones es concentra del divendres 24 al diumenge 26 de novembre. L’acte central tindrà lloc el dissabte 25 de novembre amb la presentació de l’espai Dona i la concentració i lectura del manifest.

També s’han previst exposicions, teatre i una performance participativa. La programació s’enceta el dia 24, a la sala Arimany, amb la inauguració de 29 MIRADAS, una mostra on imatge i lletres s’uneixen per visibilitzar el drama de les dones i les nenes afganes. El mateix dia, a Can Palots, Núria Clotet interpretarà l’espectacle social ‘Jo i la meva futura jo’. I el mercat setmanal del diumenge dia 26 acull la performance participativa ‘Antenes en tens’.

L’acte central serà el dissabte 25 de novembre, a partir de les 10 del matí, a l’espai Dona, situat a la segona planta de la Biblioteca Frederica Montseny. Allà es llegirà el manifest a càrrec de les noies d’El Local i es penjaran cors per les víctimes de la violència de gènere, una iniciativa a càrrec de Consciencia’t. El mateix dia també servirà per donar a conèixer als assistents l’espai Dona.

D’altra banda, la biblioteca Frederica Montseny acollirà la mostra itinerant ‘Llibertats i tabús’ i el Racó inclourà, dins la seva programació, xerrades i dinàmiques sobre relacions saludables, sobre situacions de violència i sobre com explicar als infants el que suposen les relacions on hi ha violència.

Les violències mai van a menys, tan si et passa com si ho veus actua!

La programació també fa una crida a fer servir els canals d’atenció i ajuda a les dones que pateixen violència masclista. I recorda els telèfons que cal tenir en compte:

  • Telèfon Generalitat de Catalunya: 900 900 120
  • WhatsApp i telèfon Ministeri d’Igualtat: 600 000 016 - 016
  • WhatsApp Mossos d’Esquadra: 601 00 11 22
  • En cas d’emergència: TRUCA AL 112

Podeu consultar tota la programació als documents adjunts.

 

Darrera actualització: 20.11.2023 | 09:18