Ja podeu consultar la nova programació d'EscenaGran

Dimarts, 15 de desembre de 2020 a les 07:00

Les arts escèniques de Granollers i Canovelles presenten els seus espectacles. Remena per la web d'Escena grAn i selecciona els teus imprescindibles de la temporada de gener a març. Un munt d'espectacles t'esperen als escenaris de Granollers i Canovelles!

La venda d'abonaments començarà el 16 de desembre i la venda d'entrades individuals, el 17 de desembre.

Consulta la nova programació

 

Estimem la cultura; volem compartir-la amb vosaltres!

Els equipaments d'Escena grAn segueixen apostant per la cultura; per les emocions. Si una cosa ha posat de manifest la situació que estem vivint arran de la pandèmia és que tot canvia i es transforma.

Hem preparat una programació d’hivern molt potent i plena d’espectacles variats, que respectaran en tot moment les mesures de prevenció de la Covid.

Volem que quan visiteu els nostres equipaments us sentiu segurs/es i que al sortir, recordeu aquella experiència.

Tenim els millors ingredients per oferir-vos els millors espectacles i projectes socials i educatius que ens esperen aquest 2021, entre els quals el més important és la vostra fidelitat i confiança.

Benviguts i benvingudes a una nova temporada!

Gràcies per ser-hi i bon 2021!

#ambmoltesganes

#laculturaéssegura

Descarrega't el nou llibret de temporada

 

Tots els equipaments d'Escena grAn prenen les mesures sanitàries i de seguretat necessàries per tal de garantir el benestar i la comoditat dels espectadors i espectadores al llarg de tota la temporada. #laculturaéssegura

Et recordem que si qualsevol espectacle canvia de data i la nova data no et va bé, se't retornarà els diners de les entrades.

Darrera actualització: 16.12.2020 | 10:49