Ja funciona Cens Cultural d’artistes, creadors, entitats i empreses relacionades amb la cultura

Dimecres, 13 de gener de 2021 a les 09:00

L’eina és totalment gratuïta i pretén convertir-se en un directori de persones, entitats o empreses vinculades al món de la cultura que viuen i/o treballen a Canovelles. Per participar-hi només cal emplenar aquest formulari.

El servei de Cultura de Canovelles ha posat en marxa el Cens Cultural, un espai web que pretén aplegar artistes, creadors, entitats i empreses de Canovelles relacionades amb el món de la cultura. El directori, que serà obert i gratuït, pretén recopilar aquells projectes culturals que es generen a Canovelles en qualsevol disciplina artística.

A més, el Cens Cultural també pretén ser un punt de trobada de tots els participants, on poder obtenir informació de contacte i generar sinergies, convertint-se en una llavor d’iniciatives de col·laboració entre el teixit cultural i associatiu.

Per formar part del Cens Cultural, només cal emplenar el formulari telemàtic que trobareu al web de l’Ajuntament de Canovelles. Caldrà indicar noms i cognoms, disciplina artística, l’adreça electrònica i el telèfon. A més, la plataforma ofereix la possibilitat d’incloure informació sobre les xarxes socials dels inscrits, així com imatges o vídeos dels projectes artístics en qüestió.

Per qualsevol dubte, podeu fer les vostres consultes a través del correu canpalots@canovelles.cat.

Darrera actualització: 13.01.2021 | 14:09