Ja es pot sol·licitar l’ajut a la mobilitat per a persones amb discapacitat intel·lectual

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 13:00

Ja està oberta la convocatòria per a sol·licitar un ajut econòmic per a persones amb discapacitat intel·lectual que hagin realitzat activitats en centres especialitzats per al curs 2021-2022. Les sol·licituds es poden realitzar, a través de la Seu electrònica, fins al 10 d'agost.

La convocatòria està destinada a fomentar la mobilitat de les persones amb discapacitat intel·lectual empadronades a Canovelles. Consulteu les bases per a conèixer la resta de requisits per poder beneficiar-se d'aquest ajut.

La tramitació de la sol·licitud es podrà realitzar des del 14 de juliol i fins al 10 d'agost per via telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Canovelles. El tràmit que cal realitzar és el que s’anomena “Sol·licitud ajuts per al transport adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual Curs 2021-2022” que trobareu els tràmits destacats.

Recordeu que per a la realització de tràmits electrònics és necessari disposar d’un certificat digital admès a la seu electrònica (DNIe, idCat Mòbil, Cl@ve...).

Per a més informació sobre les bases i els requisits, consulteu el següent enllaç.

 

Darrera actualització: 15.07.2022 | 13:07