Inscripcions obertes als cursos formatius gratuïts del programa Treball, talent i tecnologia

Divendres, 4 de març de 2022 a les 10:00

Durant el segon trimestre del 2022 es realitzaran tres cursos de competències digitals per a l'organització industrial: un dirigit a operaris/àries, un altre dirigit a administratius/ives i un tercer dirigit a comercials. Les inscripcions ja es poden realitzar a través de l’espai web del programa.  

L’objectiu del projecte “Treball, talent i tecnologia en la cadena de negocis de l’alimentació del Vallès Oriental” és acompanyar la transformació digital de les empreses i la formació de les persones en les tecnologies digitals necessàries per implementar processos de millora en el teixit empresarial.

En aquest context, i una vegada diagnosticades les necessitats de les empreses i identificades les oportunitats de millora, es realitzen accions de formació a les persones que estan treballant en les empreses d’aquest sector, així com a les persones desocupades en recerca de feina. Concretament, de cara al segon trimestre de 2022 es realitzaran els següents cursos:

  • Curs de competències digitals per a l'organització industrial, per a OPERARIS/ÀRIES (magatzem, manteniment, alimentació i/o packaging). 76 hores
  • Curs de competències digitals per a l'organització industrial, per a ADMINISTRATIUS/IVES. 64 hores
  • Curs de competències digitals per a l'organització industrial, per a COMERCIALS. 92 hores

El projecte “Treball, talent i tecnologia en la cadena de negocis de l’alimentació del Vallès Oriental” està impulsat per 16 municipis del Vallès Oriental i el Consell Comarcal. Concretament, hi participen Bigues i Riells, Canovelles, Figaró-Montmany, Granollers, La Garriga, Les Franqueses del Vallès, Lliça de Vall, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Sta. Eulàlia de Ronçana, Vallromanes i Vilanova del Vallès.

Font: Consell Comarcal del Vallès Oriental

Darrera actualització: 04.03.2022 | 10:12