Informació sobre els confinaments de grups estables als centres educatius de Canovelles

Divendres, 2 d'octubre de 2020 a les 16:10

Actualment a Canovelles hi ha sis grups estables en quarantena: tres a l’escola Els Quatre Vents, un a l’escola Jacint Verdaguer, un a l’institut Bellulla i un a l'institut Domus d'Olivet. D’altra banda els dos primers grups de l’escola Jacint Verdaguer que havien estat confinats ja han acabat la seva quarantena.

A l’escola Els Quatre Vents hi ha tres grups confinats, un de P3, un de P5 i un de 6è. A l’escola Jacint Verdaguer s’ha posat en quarantena un grup de 2n de primària. Mentre que a l’institut Bellulla està confinat un grup de quart i a l'institut Domus d'Olivet s'ha posat en quarantena un altre grup. Per la seva part, els dos primers grups bombolla de l’escola Jacint Verdaguer que es trobaven confinats ja han acabat la quarantena i poden reprendre l’educació a les aules.

Cal destacar que els centres educatius de Canovelles segueixen estrictament els protocols establerts per evitar la propagació de la covid-19 i actuen de manera efectiva davant l’aparició de qualsevol cas positiu.

Des de l’Ajuntament de Canovelles es recorda que és molt important informar-se a través de canals oficials i no difondre informacions no contrastades. Podeu seguir l’actualitat dels centres educatius a l’espai Escola segura.

 

Darrera actualització: 05.10.2020 | 09:09