Informació sobre els confinaments de grups estables als centres educatius de Canovelles

Divendres, 23 d'octubre de 2020 a les 15:50

Actualment a Canovelles hi ha set grups estables en quarantena, cinc d’ells als instituts i dos a les escoles de primària.

Actualment als instituts de Canovelles hi ha cinc grups en quarantena: l’institut  Bellulla té tres grups confinats (un de batxillerat i dos grups d’ESO) mentre que el Domus d’Olivet en té dos (un de 3r i un de 4t d’ESO). Pel que fa a les escoles de primària, tant l’escola Congost com l’escola Els Quatre Vents tenen confinat un grup de P3 cadascuna.

D’altra banda, l’escola Joan Miro, l’escola bressol municipal Marta Mata, i el Centre de Formació d’Adults no tenen cap grup confinat. I pel que fa a l’escola Jacint Vergauer, el dilluns ja es reincorpora el grup que ha estat en quarantena durant aquesta setmana.

Cal destacar que els centres educatius de Canovelles segueixen estrictament els protocols establerts per evitar la propagació de la covid-19 i actuen de manera efectiva davant l’aparició de qualsevol cas positiu.

Des de l’Ajuntament de Canovelles es recorda que és molt important informar-se a través de canals oficials i no difondre informacions no contrastades. Podeu seguir l’actualitat dels centres educatius a l’espai Escola segura.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 15:56