Hem anat a classe amb els camins escolars!

Divendres, 22 de setembre de 2017 a les 10:15

Els camins escolars han estat dinamitzats per un grup de clown, que ha acompanyat els petits a l'escola amb gresca, música i molt bon humor!

Aquesta setmana, els petits de Canovelles han anat a l'escola inaugurant novament els camins escolars. Cada dia inaugurava el camí escolar una escola diferent: dimarts 19, els alumnes de l'escola Joan Miró; dimecres 20, els del Congost; dijous 21, l'escola Jacint Verdaguer i divendres 22, els menuts d'Els Quatre Vents. 

Tots els nens i nenes han sortit del Centre Cultural per anar junts a l'escola, dinamitzats per un grup de clown que ha fet gresca i xerinol·la durant tot el trajecte. A partir d'ara, els petits, que ja coneixen el camí, podran arribar a l'escola des de casa seva, incorporant-se a les senyals que recorren tot el poble. Tenint en compte que cada escola té unes senyals de color diferent. 

Així, els camins escolars es converteixen en itineraris senyalitzats al terra que indiquen fàcilment als alumnes el recorregut a la seva escola. L'objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar la mobilitat de l'alumnat per anar i tornar a peu de les escoles, sols o en grup, de manera autònoma, saludable i segura. A més, si durant el camí, els alumnes tenen algun problema o dubte poden demanar ajuda als comerciants i a la Policia Local, que els atendran en tot el que necessitin, convertint-se en els col·laboradors fonamentals dels Camins Escolars.

Darrera actualització: 22.09.2017 | 12:36

Imatges

Camins escolars