Gran temporada de cros del Club Atletisme Canovelles

Dilluns, 2 de març de 2020 a les 13:45

L’inici d’any ratifica la bona forma dels atletes de cros del Club Atletisme Canovelles. L’entitat va acabar el Campionat d’Espanya de Cros, disputat el passat 23 de febrer a Sòria, en quarta posició a la categoria sub-16 masculina i en sisè lloc a la categoria sub-16 femenina. Tots dos equips van ser els millors conjunts catalans de les seves categories.

El club ja venia d’obtenir molt bons resultats al Campionat de Catalunya de Cros, que es va celebrar el 9 de febrer a Mataró. En aquesta cita l’entitat va guanyar a les categories sub-16 femenina i masculina. En l’àmbit individual, els atletes més destacats van ser Maria Casals, campiona de Catalunya sub-20; Maria Moreno, sisena classificada en la categoria sub-12; Pol Guillén, sisè en la categoria sub-16, i Ivana Rubio, que va obtenir el sisè lloc en la categoria sub-12. Amb aquests resultats, el Club Atletisme Canovelles signa la millor participació al campionat de Catalunya de la seva història amb un total de 14 atletes classificats entre els vint primers llocs.

Bon paper també al Cros d’Elgoibar

El club també ha estat el que més atletes va aportar a la Selecció Catalana per participar al Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar, al País Basc, que es va disputar al gener. Dels cinc esportistes canovellins que hi prenien part, dos van assolir dos segons llocs, el de Marta Mitjans i el de Pol Guillén.

Darrera actualització: 02.03.2020 | 13:47