Fitxes esportives per a aquelles persones que no tenen accés a les xarxes socials

Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 14:40

Durant aquesta setmana el Servei d’Activitats Esportives (SAE) de l’Ajuntament de Canovelles ha deixat a les bústies d’aquelles persones que no tenen accés a internet, xarxes socials o WhatsApp fitxes d’exercicis físics perquè els més grans es mantinguin en forma durant el confinament. Podeu consultar les fitxes als documents adjunts.

Les fitxes, sota el títol “Posa’t en forma amb el SAE”, inclouen exercicis de mobilitat i equilibri, exercicis de tonificació i estiraments. Tots ells es poden realitzar a casa, sense necessitat de disposar de cap material específic, i van acompanyats de fotografies il·lustratives on els tècnics del SAE mostres com realitzar els exercicis correctament.

Des del Servei d’Activitats Esportives recorden que l’esport és salut. Durant l’any, des del SAE es realitzen diferents activitats dirigides a persones majors de 60 anys i, en alguns casos, derivades del CAP per problemes relacionats amb el sedentarisme. És per això, i amb la intenció que tots ells no perdin els hàbits adquirits durant el curs, que estan contactant amb els usuaris del servei i facilitant-los recursos per continuar actius.

Aquestes fitxes se sumen als vídeos en format tutorial que es van penjar a les xarxes socials i es van fer circular a través dels grups de WhatsApp.

El repte de tornar a fer esport

Des del SAE també s’han facilitat alguns consells esportius per a la sortida amb infants menors de 14 anys. Després de tant dies tancats a casa, cal que tornem a fer activitat esportiva de manera gradual. Així podreu seguir els consells que trobareu als documents adjunts i que indiquen què cal fer abans, durant i després de sortir al carrer amb el pare o mare.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 14:42