Èxit rotund de la campanya de recollida de material per ajudar al Marroc

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 15:15

L’associació canovellina “Sent per mi i jo sentiré per tu” ha organitzat una recollida de material per enviar a la població marroquina afectada pel terratrèmol de dissabte 9 de setembre.

En tan sols un dia, les donacions han estat tantes que l’entitat dona per tancada la campanya de rebuda de material i, al llarg d’aquesta setmana, es dedicarà a classificar i empaquetar tots els productes recopilats per tal de poder-los enviar a les zones més afectades pel terratrèmol del passat 9 de setembre.  

Amb totes les donacions rebudes, han aconseguit omplir el local de la Kl@b cedit per l’Ajuntament de Canovelles, dos garatges particulars i part d’una nau. D’entre les donacions rebudes, en destaca roba per a totes les edats, sabates, mantes, bolquers i altres productes d’higiene personal, dues cadires de rodes, bressols portàtils o medicaments bàsics, que en aquest cas seran cedits a la Creu Roja.

Gràcies a la col·laboració amb la fundació de l’aerolínia Air Arabia, al llarg dels propers dies el material es podrà enviar i distribuir a diferents poblacions i zones afectades per la catàstrofe.

Cal destacar que ja han aconseguit enviar dos camions plens de material i, amb totes les donacions rebudes, esperen poder enviar-ne dos o tres més al llarg d’aquesta setmana.  De la mateixa manera, l’entitat agraeix la mobilització de la ciutadania no només de Canovelles sinó d’arreu del territori català que s’ha sumat a aquesta recol·lecta solidària.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 15:18