Es torna a posar en funcionament la zona vermella d’aparcament de Canovelles

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 11:50

A partir del proper dilluns, dia 1 de juny, i tenint en compte l’actual situació de mobilitat així com la reobertura de gran part dels establiments de Canovelles, es restableix el funcionament de la zona vermella d’estacionament. Durant la primera setmana es realitzaran tasques informatives per tal que tothom pugui assabentar-se de la represa d’aquest servei i, a partir del dia 8 de juny, es sancionarà a aquells vehicles que no compleixin amb la normativa. 

La mobilitat permesa actualment i la reobertura de gran part dels establiments comercials de Canovelles, entre els que s’inclouen les terrasses de bars i restaurants, tornen a fer necessàries l’adopció de mesures per tal de facilitar l’aparcament i la rotació de vehicles. Així, l’Ajuntament de Canovelles ha decidit tornar a posar en marxa el funcionament de la zona vermella.

La zona vermella de Canovelles, situada a una desena de carrers del centre del municipi que es troben prop de zones comercials o d’equipaments municipals, és una zona d’estacionament gratuïta amb limitació horària de 90 minuts, de dilluns a dissabte. L’horari de dilluns a divendres és de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20.30 hores, mentre que el dissabte es limita l’aparcament només durant la franja horària del matí.

De l’1 al 7 de juny, es realitzaran tasques informatives i es deixaran notes a aquells vehicles estacionats sense comprovant horari o rellotge que indiqui l’hora en què han aparcat. I serà a partir del 8 de juny que aquells vehicles que no compleixin amb la normativa podran ser sancionats.

 

Darrera actualització: 28.05.2020 | 11:51