Es reobre el mercat de Canovelles amb el 50% de les parades i s’ubica al passeig de la Ribera

Dijous, 12 de novembre de 2020 a les 16:50

L’Ajuntament de Canovelles, tenint en compte les dades epidemiològiques i després les converses mantingudes amb les diferents associacions de marxants, ha decidit reprendre l’activitat del mercat dels diumenges. La reobertura es realitzarà amb restriccions: només hi haurà la meitat de les parades i es realitzarà al passeig de la Ribera.

A partir del proper diumenge 15 de novembre es reprèn l’activitat del mercat setmanal de Canovelles.  El mercat es realitzarà al tram del passeig de la Ribera que va del carrer d’Anglaterra al carrer de Juan de la Cierva. A més, es restringeix el nombre de parades en un 50%. Així, hi haurà la meitat de les parades d’alimentació i la meitat de les parades no alimentàries, ubicades en dues zones diferenciades.

El consistori ha adoptat aquesta decisió tenint en compte la situació sanitària actual, que mostra una reducció del nombre de contagis, i posant sobre la taula les necessitats expressades per les associacions de marxants, que sol·licitaven reprendre la seva activitat el més aviat possible. A més, ara, la limitació de l’entrada i sortida dels municipis durant el cap de setmana i la reducció del nombre de parades permeten garantir el compliment de la mesura que estableix l’aforament en un 30% de la capacitat total.

Pel que fa a les mesures adoptades per garantir la seguretat, cal destacar que hi haurà control d’accés. L’espai quedarà delimitat, s’establiran quatre entrades i sortides, i l’horari d’accés al mercat serà de 8 a 13.30 hores.  A més, s’adoptaran altres mesures de prevenció que caldrà seguir:

  • L’ús de mascareta serà obligatori a partir dels 6 anys.
  • L’ús de guants serà obligatori per als venedors i per aquells clients que manipulin productes no envasats.
  • No hi podran haver productes de prova.
  • Estarà prohibit menjar i/o fumar dins el recinte del mercat. 

D’altra banda, cal recordar que es posaran dispensadors de gel hidroalcohòlic a les entrades i que es recomana a la ciutadania evitar les cues, fer una bona higiene de mans i realitzar les seves compres en el menor temps possible.

Darrera actualització: 12.11.2020 | 15:40