Es presenta la nova temporada d'Escena Gran

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 10:00

Una setantenta d'espectacles t'esperen als escenaris de Granollers i Canovelles!

Des d’Escena grAn aquest any hem triat l’eslògan “Aixequem el vol”. Hem viscut una temporada molt intensa. La pandèmia no ens ha aturat i hem seguit oferint-vos les millors propostes d’arts escèniques als nostres equipaments. I malgrat les distàncies, mascaretes, gel, confinaments municipals, comarcals i tota la “logística Covid”, no hem parat.

Aquesta nova temporada volem fer-vos volar. Volem aixecar el vol amb tots/es vosaltres amb espectacles perquè cadascú de vosaltres trobi el seu. N’estem segurs/es que el trobareu perquè tenim varietat per a tots els paladars i molts vols possibles. Una vegada més, us volem donar les gràcies pel vostre suport, per la vostra confiança i per fer-nos costat durant aquesta època tan incerta. Sense vosaltres la nostra feina no tindria el mateix sentit.
Volem?

Els equipaments d'Escena grAn estan desitjant obrir de nou les portes i omplir el pati de butaques d'espectadors i espectadores amb curiositat, ganes de passar-s'ho bé, reflexionar, riure i viure la cultura en directe!

Tindrem una tardor estimulant i plena d’espectacles variats, que respectaran en tot moment les mesures de prevenció de la Covid-19 anunciades pel Govern de la Generalitat i l’Estat, i que ja es pot consultar a la web. 

Noms tant coneguts com Clara Peya, Oriol Broggi, Clara Segura, Roba Estesa, Paul Fuster, Pere Arquillué, Guillem Albà i La Marabunta, Hotel Cochambre, Judit Nedermann, Pep Plaza i un llarg etcètera de propostes de teatre, dansa, música, òpera i propostes singulars!

Venda d’entrades

La venda d'abonaments començarà el 7 i 8 de juliol i la venda d’entrades individuals, el 8 de juliol.
Més informació aquí.

CONSULTA LA NOVA PROGRAMACIÓ

 

Informació elaborada per Escena grAn

Darrera actualització: 05.07.2021 | 09:25