Es convoca la VII edició dels Premis a les millors iniciatives empresarials

Dijous, 28 de setembre de 2006 a les 00:00
Els Premis a les millors iniciatives empresarials, convocats pels ajuntaments i els agents econòmics i socials del Mercat de Treball de Granollers en el marc del Pacte Territorial per a l'Ocupació del Vallès Oriental , volen ser un reconeixement a l'esforç i el risc dels emprenedors que posen en marxa petites empreses. Es vol distingir especialment la creació d'ocupació, la innovació, la introducció de noves tecnologies en el producte o servei, l'aplicació de mesures de respecte pel medi ambient, i a les empreses ubicades en els nous jaciments d'ocupació: serveis de millora del marc de vida, serveis culturals i del lleure i serveis de medi ambient.

Poden participar persones físiques i jurídiques constituïdes com a pimes o microempreses des de l'1 de gener de 2004, que tinguin el domicili social i l'activitat en un dels municipis que convoquen els Premis (mirar tríptic adjunt) i que no hagin estat premiades en anteriors edicions.

El termini de presentació de sol·licituds és el 3 de novembre de 2006. A la sol·licitud s'hi haurà d'adjuntar una memòria de l'activitat empresarial que es presenta, mitjançant un document normalitzat . Per més informació (documentació que cal presentar i on, les bases del concurs, imprés de sol·licitud, document per a la memòria) podeu consultar els documents adjunts a aquesta notícia.

Darrera actualització: 14.02.2017 | 13:08