Encara podeu sol·licitar una auditoria energètica a la vostra llar

Dimarts, 26 d'abril de 2022 a les 13:45

Aquelles persones que es trobin en situació de pobresa energètica poden participar en el programa “Auditories i intervenció als habitatges en situació de pobresa energètica”, que ofereix dues visites i intervencions a les llars per millorar l’eficiència energètica. Les persones interessades poden enviar un correu a paloufc@canovelles.cat.

El programa “Auditories i intervenció als habitatges en situació de pobresa energètica”, que és un recurs transversal de la Diputació de Barcelona, té l’objectiu de millorar l’eficiència energètica dels habitatges en situació de pobresa energètica, reduir les despeses de subministraments bàsics i millorar la qualitat de vida de les persones destinatàries. Actualment, encara queden 8 places disponibles. 

S’adreça a persones que hagin rebut ajudes d’urgència social per fer front al pagament de subministraments bàsics en el darrer any; que es trobin en situació de tall o amb avís de tall dels subministraments; amb factures d’aigua, electricitat i gas elevades, o que presentin un desajust entre el que diuen que consumeixen i les factures que paguen; que es trobin en situació de vulnerabilitat energètica; en situació de dependència elèctrica d’algun dels membres de la llar; o que formin part del parc d’habitatges públics.

Requisits per participar en el programa

En qualsevol cas, les persones sol·licitants hauran de complir amb les següents condicions:

  • Que es trobin en situació de risc d’exclusió residencial
  • Que l’habitatge objecte de la intervenció constitueixi el domicili habitual de la persona destinatària.

I els habitatges hauran d’estar connectats a la xarxa de subministraments de forma legal així com mantenir un estat mínim de conservació.

Les persones interessades a participar-hi, poden enviar un correu electrònic a paloufc@canovelles.cat amb les seves dades de contacte (telèfon, nom complert, DNI)  per tal de demanar cita prèvia a Serveis Socials i iniciar els tràmits.

Darrera actualització: 26.04.2022 | 14:09