Emotiu final de les felicitacions públiques per part de la Policia Local de Canovelles

Dilluns, 4 de maig de 2020 a les 19:15

Amb motiu de l’inici de la desescalada i el permís per a sortir de manera controlada a l’espai públic, la Policia Local de Canovelles posa punt final a les felicitacions d’aniversari que han realitzat durant les últimes setmanes, un servei que els ha deixat imatges que no oblidaran mai. 

A finals del mes de març i per tal de donar suport als ciutadans que més durament se’ls feia el distanciament social derivat del confinament, la Policia de Canovelles es va oferir a felicitar públicament, i des dels cotxes patrulla, als nens i nenes del municipi. De la mateixa manera, també ha felicitat persones grans o amb circumstàncies especials, que feien anys durant aquests dies.

El gran nombre de serveis portats a terme amb aquest objectiu han deixat imatges i sentiments que molts dels agents recordaran per sempre, juntament amb els familiars i els veïns de les persones felicitades. Amb l’inici de les fases de desescalada iniciades i la sortida controlada a l’espai públic deixa de tenir sentit el servei que s’ha anat portant a terme i aquest arriba avui al seu fi.

Recomanacions de la Policia de Canovelles per a la desescalada

Tant des de la Policia Local com des de l’Ajuntament de Canovelles es vol agrair la col·laboració de tothom, així com recordar a tots els veïns i veïnes que no podem abaixar la guàrdia. El risc és viu, l’emergència continua i, ara més que mai, es fa necessari complir amb totes les mesures de seguretat, activitats permeses i trams horaris per sortir a la via pública.

Amb la voluntat i consciència de totes i tots aconseguirem vèncer i aconseguir que la Policia Local no dediqui tots els seus recursos a la vigilància del compliment de la norma i sí a les persones en risc que requereixen auxili i atenció.

 

Darrera actualització: 04.05.2020 | 19:14