Els eixos comercials de Canovelles s’il·luminen per Nadal

Divendres, 4 de desembre de 2020 a les 22:00

Canovelles ha inaugurat oficialment el Nadal amb l’encesa de l’enllumenat festiu a les principals vies comercials del municipi. L’acte d’encesa s’ha realitzat a la plaça Núria Miralles i Creus, on s’ha il·luminat l’arbre de Nadal situat sobre la font d’aigua que es va inaugurar l’any passat.

Enguany, la pandèmia ha obligat a suspendre l’acte participatiu que habitualment acompanyava l’encesa dels llums. Tanmateix, des del consistori s’ha apostat per mantenir l’ambient i el caliu nadalenc als carrers amb l’objectiu d’incentivar i promoure les vendes de proximitat en un any especialment complicat per al comerç local.

Així, com ja s’estava fent els darrers anys, amb la implicació de l’Ajuntament i de l’associació de comerciants Comerç Actiu Canovelles, es continua ampliant i renovant l’enllumenat nadalenc als eixos comercials canovellins per fer-lo més atractiu. Aquest any s’ha renovat la decoració als carrers de la Riera, Diagonal i Molí de la Sal, i a la plaça de l’Amistat. A més, també llueixen les dues cortines de llum i les estructures per als fanals i per a diversos equipaments que ja es van estrenar l’any passat.

Els llums nadalencs restaran encesos fins al dia 6 de gener.

Darrera actualització: 04.12.2020 | 22:16

Imatges

carrer arbre arbre