Els Camins Escolars donen el tret de sortida al nou curs!

Divendres, 21 de setembre de 2018 a les 00:00

Els Camins Escolars han tingut lloc durant tota la setmana del 17 al 20 de setembre amb l'acompanyament de BiciComic, una empresa de caire social.

El nou curs escolars ha començat a Canovelles amb normalitat i, aquest any, amb la tan esperada estrena del nou edifici de l'escola Els Quatre Vents. Cada dia inaugurava el camí escolar una escola diferent: dilluns 17, els alumnes de l'escola Joan Miró; dimarts 18, els del Congost; dimecres 19, l'escola Jacint Verdaguer i dijous 20, els menuts d'Els Quatre Vents. 

Tots els nens i nenes han sortit del Centre Cultural per anar junts a l'escola, dinamitzats pel grup BiciComic que ha fet gresca i xerinol·la durant tot el trajecte. A partir d'ara, els petits, que ja coneixen el camí, podran arribar a l'escola des de casa seva, incorporant-se a les senyals que recorren tot el poble. Tenint en compte que cada escola té unes senyals de color diferent. 

Així, els camins escolars es converteixen en itineraris senyalitzats al terra que indiquen fàcilment als alumnes el recorregut a la seva escola. L'objectiu d'aquesta iniciativa, que ja porta anys funcionant amb èxit al municipi, és facilitar la mobilitat de l'alumnat per anar i tornar a peu de les escoles, sols o en grup, de manera autònoma, saludable i segura. A més, si durant el camí, els alumnes tenen algun problema o dubte poden demanar ajuda als comerciants i a la Policia Local, que els atendran en tot el que necessitin, convertint-se en els col·laboradors fonamentals dels Camins Escolars.

Darrera actualització: 25.09.2018 | 11:56

Imatges

Camí Escolar