El vent i el fred no podem amb la festa de l’Aplec 2019.

Divendres, 26 d'abril de 2019 a les 10:50

Aplec 2019. Activitats per a tothom.

Com cada any s’ha celebrat la festa de l’Aplec de Canovelles. Tot i el vent els dubtes per la climatologia, totes les activitats s’han dut a terme sense problemes. Unes activitats que començaven diumenge a la tarda amb el concert de petit format dins de l’Església Sant Félix. Un concert íntim i molt acollidor on els assistents van poder gaudir del concert de dos violinistes.

El mateix diumenge es va dur a terme la 1ª caminada a la claror de la llum amb una participació extraordinària. La ruta des de Can Palots va finalitzar al teatre “El Campanar” on van ser rebuts per l’associació organitzadora, A.J.Kndurgnt, amb un magnífic rom cremat que va esgotar existències.

Ja per finalitzar el diumenge, la RoseMary ens va fer passar una bona estona amb els seus contes.

 

DILLUNS, ARROSSADA SOLIDÀRIA.

El dilluns 22 d’abril es va poder dur a terme la ja clàssica arrosada popular. 

L'arrossada, activitat estrella de l'Aplec, va seguir el format solidari de l'any passat (plat d'arròs per 1€) i enguany va recaptar diners per a l’associació “no me verás llorar”, que es dedica a ajudar als afectats de fibromialgia, i l’associació Betesda.

De les 10 a les 13 h i de les 17 a les 20 h es va poder visitar l'església de Sant Fèlix, que va ser també escenari, a les 11 h, de la missa en honor a la Verge de Bellula. Una missa que va comptar amb la participació de la Coral Rosa de Bardissa. En acabar es va tornar a fer el repartiment dels panets beneïts Ulls de Bellulla, una iniciativa que es va iniciar l’any passat impulsada per l'historiador Kevin Noguera, en col·laboració amb del forn de pa de Canovelles Rius i amb el suport de l'Ajuntament.

Les sardanes tampoc van faltar a l'Aplec gràcies a la ballada el local  “el Campanar” a càrrec de la Cobla Mediterrània. Així mateix, els més petits van poder gaudir d'un espai lúdic infantil amb jocs a la zona esportiva de Can Duran durant tot el dia. Abans de les sardanes vam poder gaudir d’una exhibició de la Colla bastonera de Canovelles de la comissió Sant Antoni Abat.

Les activitats es van allargar després durant  tota la tarda a la zona esportiva Can Duran amb la demostració de cultura popular tradicional, que va oferir balls de bastons de la Colla Bastonera de la Comissió Sant Antoni Abat i ball de gegants de la Colla Gegantera de Canovelles.

A les 17:30h. es va fer ball de tarda amb l’actuació de el Trio Aura, que va posar punt i final a una de les trobades anuals més participatives de l'any a Canovelles. 

Un Aplec molt familiar i amb un ambient immillorable que el vent no poder cancel·lar.

 

Darrera actualització: 26.04.2019 | 10:58