El SAE posa en marxa un servei d’assessorament esportiu

Divendres, 19 de juny de 2020 a les 10:35

El Servei d’Activitats Esportives de l’Ajuntament de Canovelles posa en marxa un nou servei d’assessorament amb l’objectiu d’aconsellar la ciutadania sobre la pràctica d’activitat física. El servei és gratuït i està destinat a qualsevol persona que vulgui millorar la seva salut. Per fer-ne ús cal contactar mitjançant el correu electrònic aguillen@canovelles.cat amb el tècnic referent d’aquest projecte.

L’activitat física és un aspecte fonamental per mantenir-se saludable al llarg de totes les etapes de la vida. Per tant, qualsevol persona que, per iniciativa pròpia, vulgui millorar la seva salut, independentment de la seva edat,  podrà fer ús d’aquest servei d’assessorament esportiu.

Actualment, per fer ús del servei cal que les persones interessades es posin en contacte amb el tècnic de referència a través del correu electrònic aguillen@canovelles.cat. No obstant això, la intenció és que, quan les condicions sanitàries ho permetin, es pugui concertar una primera entrevista presencial per avaluar quines són les necessitats de l’usuari.

Depenent del cas i la situació de cada usuari, el servei valorarà si a la persona li pot ser útil algun dels programes de salut que ja s’impulsen des de l’Ajuntament de Canovelles, com el programa PAFES, Baixa la glicada o les sessions per a la gent gran. D’altra banda, en cas que l’usuari vulgui entrenar pel seu compte, des del SAE s’orientarà i es donaran indicacions sobre com fer-ho.

Es tracta d’una iniciativa transversal que pretén establir una relació estreta amb altres agents del municipi com el CAP, altres serveis municipals com els Serveis Socials o Joventut, i fins i tot els centres educatius del municipi. En aquest sentit, també podran rebre assessorament aquelles persones que vinguin derivades d’altres serveis.

Darrera actualització: 19.06.2020 | 12:03