El Racó acomiada el curs amb una trobada a Can Palots

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 09:50

Aquest dijous l’espai familiar El Racó ha celebrat la cloenda d’aquest curs amb el grup de tarda. Per tal de posar punt i final a un curs marcat per la crisi de la covid-19, s’han reunit a Can Palots on han pogut veure imatges del curs i, a continuació, han anat a berenar al bosc de Ca la Tona. Amb el grup de matí i el de nadons es realitzarà un comiat individualitzat.

Degut a la nova normativa i amb la impossibilitat d'entrar a l'espai habitual de l’espai familiar El Racó (dins l'escola bressol municipal Marta Mata), els grups no s'han pogut reprendre tal i com estaven organitzats abans de la covid-19. Per aquest motiu s'ha celebrat una trobada, seguint totes les mesures de seguretat, per tal de poder fer la cloenda al Racó Familiar Tarda.

D’altra banda, Amb el Racó Familiar Matí i Racó Nadó es farà un comiat de manera individual amb cada família, amb cita prèvia i possiblement al domicili de l’infant. En aquest sentit, el comiat servirà per recollir les vivències d'aquesta situació i poder fer un tancament de curs el més proper possible, que és un dels trets característics del treball i l’ambient dins l’espai familiar El Racó.

El servei es va haver d'interrompre, com tants d'altres, arrel de la crisi sanitària provocada per la covid-19. No obstant això, durant els mesos de confinament, les famílies han estat acompanyades en tot moment per les professionals mitjançant videotrucades. Així, s’ha anat fent un acompanyament molt proper per tal de poder compartir amb les famílies com es trobaven i com vivien la situació amb els infants de curta edat a casa. Un dels objectius ha estat donar suport i resoldre les possibles necessitats que podien anar sorgint. S'han donat consells i també s’han elaborat materials lúdics per tal de fer el confinament el més amè possible.

Darrera actualització: 26.06.2020 | 09:45

Imatges

Cloenda Racó