El mercat de Canovelles recupera el 100% de les parades

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 10:15

A partir del proper diumenge 21 de març, tornen al mercat de Canovelles el 100% de les parades. El mercat s’ubicarà al passeig de la Ribera, evitant la ubicació de parades dins la trama urbana i comptarà amb un aforament màxim del 30%.

Tenint en compte les mesures adoptades pel PROCICAT, que han entrat en vigor aquest dilluns i que permeten recuperar l’activitat durant els caps de setmana d’aquelles parades de productes no essencials, l’Ajuntament de Canovelles ha decidit tornar a permetre l’activitat a la totalitat de les parades que hi ha al mercat dels diumenges.

L’activitat està condicionada a una reducció al 30% de l’aforament i al compliment de les mesures previstes al pla sectorial corresponent. Així, el mercat s’ubicarà al passeig de la Ribera amb inici a la cruïlla amb el carrer de Sant Jordi i evitant la ubicació de parades dins la trama urbana del municipi. A més, hi haurà un control d’accés per a la zona de parades d’alimentació, on habitualment conflueixen més persones.

No obstant aquest fet, la nova ubicació serà provisional a l’espera de veure com evoluciona la pandèmia. D’altra banda, l’horari d’accés al mercat serà de 8 a 13.30 hores, i caldrà seguir les mesures de prevenció ja conegudes.

Darrera actualització: 17.03.2021 | 10:15