El Local celebra el Nadal Jove

Dilluns, 27 de desembre de 2021 a les 09:15

Del 27 al 30 de desembre El Local obre cada tarda les seves portes per acollir propostes de lleure per a joves de 12 a 17 anys.

Al Nadal Jove d’enguany es pot gaudir de tallers de cuina, de manualitats, de producció musical i de rap, de sessions de jocs de taula i de ral·lis d’slot. A més, l’últim dia, de 10 h a 17 h, també se celebrarà una LAN party, una trobada en què les persones que hi participen porten el seu ordinador per jugar, compartir i intercanviar informació, a més a més de passar una bona estona i aprendre sobre aspectes informàtics.

Per apuntar-se a alguna de les activitats, cal inscriure-s’hi prèviament. Per prendre part als tallers i als jocs de taula, cal enviar un missatge a El Local, al seu perfil d’Instagram (@ellocal.canovelles) o al correu sijcanovelles@gmail.com. Per participar a la LAN party, les persones interessades han d’adreçar un correu a l’entitat Wizards Warriors, clubwizardwarriors@gmail.com. En cas de voler-se apuntar als ral·lis d’slot, s’haurà d’escriure un missatge directament al perfil de Facebook /velencini.slot.

Darrera actualització: 23.12.2021 | 17:30