El Festival ArtMov i la mostra de microteatre es posposen

Dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 09:00

La cita cultural organitzada per l’entitat True Col·lective, el Festival ArtMov, i la mostra de microteatre que organitza anualment la companyia d’investigació teatral La Sala del Temps s’ajornen fins al 2021.  

L’entitat organitzadora del Festival ArtMov, que enguany portava per títol ‘Un món post-ARTpocalítptic’ i que s’havia de celebrar del 13 al 15 de novembre a Can Palots, ha decidit posposar l’edició fins a la primavera de l’any vinent. True Col·lective tenia previst realitzar la mostra de curtmetratges, la gala d’entrega de premis del certamen, i una sessió dedicada a la poesia. No obstant això, davant la situació sanitària actual i les mesures adoptades per lluitar contra la pandèmia, han decidit posposar la cita fins al 2021, esperant que les condicions sanitàries i socials permetin celebrar la cinquena edició del festival d’una manera més acollidora.

Per la seva part, la companyia d’investigació teatral La Sala del Temps també ha decidit posposar la mostra de microteatre, un acte que s’havia de celebrar el 15 de novembre, també a Can Palots, i que enguany comptava amb les actuacions de quatre companyies internacionals de diverses disciplines artístiques, com ara màgia, circ i titelles. La intenció de l’organització i del Teatre Auditori de Can Palots és poder dur a terme la mostra a principis de l’any vinent, tot i que encara no s’ha establert la data definitiva.

Darrera actualització: 11.11.2020 | 09:02