El FEMAC celebra deu anys acostant els millors acústics d’autor a Canovelles

Divendres, 24 de febrer de 2023 a les 14:00

El Festival de Música Acústica de Canovelles (FEMAC) torna al Teatre Auditori Can Palots el pròxim 11 de març, i ho fa per desè any consecutiu. Ni la pandèmia ni cap altre obstacle no han pogut interrompre la celebració d’aquest esdeveniment impulsat pel músic canovellí Miquel Fernández.

En aquesta edició, els artistes convidats són Samantha Collado, el grup vocal In Crescendo i Delafé amb Andrea Mir, un cartell que torna a apostar per la barreja de les propostes més emergents amb les de trajectòria consolidada.

L’encarregada d’encetar el festival, a les 19 h, serà la granollerina Samantha Collado, i ho farà presentant el seu primer àlbum immers en sintetitzadors psicodèlics i un imaginari de sons que defineixen un univers únic. A les 20 h serà el torn d’uns altres granollerins, In Crescendo, que tornen a Can Palots per mostrar-nos la música d'una gran nova etapa, a més de les cançons que han definit els seus nou anys de trajectòria sobre els escenaris. Per acabar, a partir de les 21 h hi actuarà Delafé, un dels lletristes més personals i reconegut del panorama nacional. En aquesta ocasió ho farà acompanyat de la cantant, pianista i compositora de Rubí Andrea Mir, amb qui a finals de l’any passat va compondre la primera cançó a la història del Mundial de MotoGP.

El festival està impulsat per l’Ajuntament de Canovelles i organitzat pel músic Miquel Fernández. A més, s’emmarca en la programació d’Escena GrAn. Les entrades anticipades es poden adquirir a través del portal d’Escena GrAn al preu de 12 euros o el mateix dia al Teatre Auditori Can Palots.

Darrera actualització: 24.02.2023 | 14:06

Enllaços