El dimarts 12 d’octubre teniu una cita amb la 23a Marxa de Canovelles!

Divendres, 8 d'octubre de 2021 a les 15:00

Es tracta d’un esdeveniment esportiu que organitza el Club Atletisme Canovelles amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canovelles i que, enguany, s’ha pogut reprendre després de l’aturada a causa de la pandèmia de la covid-19.

La Marxa de Canovelles compta amb els dos recorreguts habituals (un de 8 quilòmetres, i un altre de 13) i amb un tercer itinerari d’entre 5 i 6 kilòmetres, més senzill i planer,  pensat per aquelles persones que tenen una mobilitat més reduïda i que volen participar de l’esdeveniment. La sortida es realitzarà des de l'Ajuntament de Canovelles, davant del pavelló de Ca la Tona.

Com sempre, tots els participants disposaran de diversos avituallaments i rebran un entrepà i un refresc. A més participaran en diferents sortejos. 

Encara sou a temps per a inscriure-us!

Les inscripcions, que tenen un cost de 5 euros, es poden fer de manera virtual a través de www.marxacanovelles.com fins al dissabte dia 9 d’octubre. A més, també es poden realitzar de manera presencial a la botiga Paperidea, al carrer Diagonal, o a l’oficina del SAE, situada a Can Palots.

Darrera actualització: 08.10.2021 | 15:10