El dia 7 s’obre el període per sol·licitar ajuts a la mobilitat per raó d’estudis postobligatoris

Divendres, 4 de novembre de 2022 a les 14:00

L’Ajuntament de Canovelles torna a obrir la línia d’ajuts per a facilitar el desplaçament a aquells alumnes matriculats en centres educatius públics, i en modalitat presencial, per a cursar estudis postobligatoris que no estiguin ofertats al municipi. En total, es destinaran 20.000 euros i els ajuts es podran sol·licitar fins al 2 de desembre.

El consistori destinarà un total de 20.000 euros a facilitar la mobilitat dels alumnes que cursin estudis postobligatoris. L’import individual de l’ajut es calcularà mitjançant el sistema de prorrateig entre els sol·licitants que resultin beneficiaris, tenint en compte que serà d’un màxim de 250 euros per persona.

Poden accedir-hi aquells alumnes que cursin programes de formació i inserció, cicles formatius de grau mig o superior, estudis universitaris i/o postgraus o màsters. A més, caldrà que les persones beneficiàries tinguin entre 16 i 25 anys, estiguin empadronades a Canovelles com a mínim 12 mesos abans de sol·licitar la subvenció, i que la unitat de convivència no superi el llindar de 45.000 euros anuals d’ingressos.

Les persones interessades que compleixin amb les condicions requerides poden sol·licitar aquestes subvencions fins al 2 de desembre. La tramitació de la sol·licitud es podrà realitzar, a partir del dilluns dia 7 de novembre, per via telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Canovelles (a través d’aquest enllaç o a Catàleg de tràmits > Subvencions > Sol·licitud de subvencions per a facilitar la mobilitat per raons d'estudis post-obligatoris. Curs 2022-2023). 

Podeu consultar les bases de la convocatòria aquí.

Darrera actualització: 07.11.2022 | 08:36