El Consorci per a la Normalització Lingüística obre les inscripcions per als nous cursos de català

Divendres, 26 de febrer de 2021 a les 11:00

Si vols aprendre català, tens una nova oportunitat per apuntar-te a algun dels cursos que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Del 13 al 16 d’abril, pots inscriure’t al curs a través del portal cpnl.cat/inscripcio. Les classes del tercer trimestre començaran el 28 d’abril.

Si no has fet mai cap curs al CPNL o no tens cap certificat oficial, abans d’omplir el formulari has de fer una prova de col·locació per conèixer el teu nivell. Fins al 8 d’abril, podràs realitzar-la de manera gratuïta en línia a cpnl.cat/nivell o a l’Oficina de Català de Canovelles (pots contactar-hi trucant al 93 861 89 82 o bé a través del correu canovelles@cpnl.cat).

Durant aquest tercer trimestre, el CPNL ofereix dues modalitats de cursos: en línia, en què l’alumne aprèn de manera autònoma a través del guiatge dels plans de treball que es troben a la plataforma virtual, i virtuals, que requereixen l’assistència de l’aprenent a la classe virtual setmanal i tenen el suport de professorat expert.

Els cursos Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3 són gratuïts. Per a la resta de cursos, es pot sol·licitar una reducció del preu de la matrícula del 50 % i del 70 % en funció de la situació acreditada (hi ha bonificacions per a pensionistes, per a membres de família nombrosa o monoparental, i per a persones aturades, que tinguin alguna discapacitat reconeguda, que hagin patit violència de gènere o que estiguin en situació de precarietat).

Trobareu tota la informació i l’assessorament per a inscriure-us a un curs a l’Oficina de Català de Canovelles.

Darrera actualització: 25.02.2021 | 13:53