El Consorci per a la Normalització Lingüística obre inscripcions als cursos d’hivern

Dijous, 7 de gener de 2021 a les 10:00

El Consorci per a la Normalització Lingüística engega un nou període d’inscripcions als cursos de català. Els dies 11 i 12 de gener s’obre la inscripció preferent per als exalumnes del darrer any i els dies 13, 14 i 15, per a la resta d’exalumnes i per al públic en general. Els cursos començaran el 25 de gener. ATENCIÓ: A causa de la situació actual de la pandèmia per covid-19, el CPNL no pot oferir cap curs presencial. Tots els cursos, doncs, seran virtuals (es fan classes, però a través de l'ordinador) o en línia (amb aprenentatge autònom i seguiment d'un tutor).

Per atendre la demanda, el Consorci ha articulat un nou sistema d’atenció ciutadana que millora el servei i facilita l’accés a les informacions rellevants. Pel que fa a la inscripció, tota la informació està disponible al web corporatiu, on també es poden trobar les recomanacions per fer un curs virtual, les diferents modalitats o accessos d’interès com la sol·licitud a la prova de col·locació virtual, l’oferta de cursos o les preguntes més freqüents.

Adaptats a les necessitats

Degut a les restriccions només s'oferiran cursos virtual i en línia. 
Atenent a la voluntat social de servei públic, l’oferta conserva la gratuïtat dels cursos inicials i bàsics, una mesura establerta arran de la pandèmia, i la reducció de la resta de tarifes. Els cursos de pagament, a més, inclouen un seguit de supòsits de reducció.

Més suport i millor atenció

Com a mesura inicial de suport, s’ha habilitat un xat assistit, a través del qual l’usuari tindrà accés a tota la informació necessària, amb formularis de contacte en cas que no resolgui els dubtes. Un equip de 15 professionals atendran totes les peticions i vetllaran per a la bona implementació dels nous sistemes virtuals.
Així mateix, s’obre novament l’espai de l’alumne, amb informació actualitzada i vídeos tutorials d’ajuda, i s’activa la plataforma virtual per a les proves de col·locació en línia.
Com sempre, a més, l’atenció a l’usuari es garanteix en els 146 punts d’atenció que el Consorci té distribuïts a través dels 22 centres de normalització lingüística de tot el territori.

Darrera actualització: 11.01.2021 | 14:38