El Club Atletisme Canovelles torna a brillar als Campionats d'Espanya de Cros (per seleccions autonòmiques i de clubs)

Dilluns, 11 de març de 2019 a les 15:00

Històrica 6a posició de l'equip sub16 femení del Club Atletisme Canovelles al Campionat d'Espanya de Cros de clubs, disputat a Linares (Jaen). Paula Hernández es proclama campiona d'Espanya, amb la selecció catalana sub16, a Villamanrique de la Condesa (Sevilla).

L'equip canovellí format per Paula Hernández, Anna Rovirosa, Lisseth Reyes, Alexandra Arillo, Ivana Rubio i Amina Ouaadoud, es va quedar a les portes del podi al Campionat d'Espanya de Linares, disputat el 24 de febrer. Només 16 punts van separar la 6a posició aconseguida de poder pujar al podi i haver coronat una gran temporada. Es tracta de la millor classificació mai obtinguda per un equip del CA Canovelles en uns campionats d'Espanya de cros de clubs.

El 3 de març, aquesta vegada a Villamanrique de la Condesa, Paula Hernández aconseguia el campionat d'Espanya amb la selecció catalana al Campionat d'Espanya de cros per a seleccions autonòmiques. Amb un gran 21è lloc final i guanyant a atletes que la setmana anterior, a Linares, van quedar per devant d'ella. Catalunya assolia, d'aquesta manera, el títol de campiona d'Espanya en categoria sub16.

Darrera actualització: 11.03.2019 | 15:18