El cementiri restarà tancat provisionalment a causa d’un arbre caigut per les ventades

Dilluns, 23 de desembre de 2019 a les 15:00

Aquest cap de setmana un pi situat a la parcel·la d’un veí del carrer d’Enric Gurgui ha caigut dins el cementiri municipal de Canovelles a causa de les ventades. Tot i que el fet no ha provocat danys destacables, l’equipament s’ha tancat per tal de garantir la seguretat de les persones.

Tant l’Ajuntament de Canovelles com el propietari de la finca adjacent a la part vella del cementiri, on es trobava l’arbre, estan treballant per retirar les branques i arranjar els possibles danys provocats per la caiguda del pi.

El cementiri municipal, que molt probablement restarà tancat al públic a excepció dels serveis funeraris que es puguin donar, reobrirà en la seva totalitat un cop es retiri l’arbre caigut i es faci l’avaluació pertinent per part dels serveis tècnics. 

Altres afectacions a causa de les ventades

Les ventades produïdes al llarg d’aquest cap de setmana també han provocat alguns incidents menors a altres punts del municipi: al passeig de la Ribera han caigut alguns arbres i branques que ja han estat retirats; el mateix ha succeït al bosc de Ca la Tona, on ha caigut un arbre; i, a més, s’han trencat algunes llumeneres de fanals.

Cal destacar que no cal lamentar cap dany humà i que, en la majoria de casos, ja s’han resolt les incidències i la situació ha tornat a la normalitat.

Darrera actualització: 23.12.2019 | 15:11