El Casal d’Estiu i el Casal Esportiu d’Estiu arriben a la seva fi

Divendres, 31 de juliol de 2020 a les 14:40

Durant el mes de juliol més de 230 infants de Canovelles han participat als casals Esportiu i d’Estiu, dues iniciatives que enguany s’han realitzat seguint totes les mesures de seguretat per adaptar-se a la situació actual provocada per la crisi sanitària de la covid-19 i que han ofert alternatives d’oci segures al nens i nenes del municipi.

Els casals s’han desenvolupat seguint totes les mesures de seguretat previstes. Durant aquest període tots els participants i monitors han fet ús de mascaretes, s’ha intensificat la higiene de mans i s’han establert protocols per minimitzar els riscos, com les entrades i sortides esglaonades o la definició de grups permanents per tal d’evitar el contacte amb altres infants.

Cal destacar que els protocols han funcionat a la perfecció i no s’ha produït cap contagi en el marc dels casals d’estiu.

Durant aquestes setmanes, els nens i nenes del Casal Esportiu d’Estiu han realitzat sortides a diferents indrets del municipi. Mentre que les activitats que han fet els infants del Casal d’estiu han girat entorn el circ, temàtica de la Festa Major.

Podeu veure els vídeos del ball final i del resum del Casal Esportiu d’Estiu aquí.

Darrera actualització: 31.07.2020 | 14:40