El canovellí Pol Amores, campió del CESA 2020 amb la Selecció Catalana Cadet Masculina

Dimecres, 8 de gener de 2020 a les 14:00

El porter Pol Amores, jugador del BM Granollers, veí de Canovelles i integrant de la Selecció Catalana Cadet Masculina d’handbol, ha alçat el trofeu del CESA 2020. Ho ha fet amb l’equip català, que s’ha imposat a la Selecció de Navarra per 27 a 23, assolint així el títol de campions del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que s’ha disputat aquest mes de gener a Cantàbria, el CESA 2020.

La Selecció Catalana Cadet Masculina només ha perdut un partit durant el campionat: el primer encontre contra l’equip gallec, per 28-29. Després, ha aconseguit la victòria davant la selecció de Navarra i la de Castella i Lleó, a la fase de grups; i davant Euskadi i Madrid, a quarts i a la semifinal respectivament. Finalment ha guanyat la final davant la selecció de Navarra per 27 a 23.

La final cadet masculina del CESA 2020 ha tingut lloc en un pavelló ple de gom a gom. Després de 10 minuts d’igualtat davant la selecció navarresa,  la selecció catalana es va fer amb el control del partit i marxava al descans amb el marcador 16-12. A la represa, els de Navarra no van posar les coses gens fàcils als de Josep Maria Mestre. De fet, van escurçar la diferència i es van posar 19-17. El marcador es va mantenir igualat però, quan faltaven un minut i mig per acabar el partit, Jordi Sala sentenciava amb el 27-23 que suposava la victòria catalana.

Darrera actualització: 08.01.2020 | 14:01