El 8è FEMAC arriba a Can Palots amb noves propostes musicals de l’escena catalana

Dilluns, 1 de març de 2021 a les 10:00

Anna Andreu, Meritxell Neddermann, Ferran Palau i Acústiquem són els convidats d’enguany. La 8a edició del Festival de Música Acústica de Canovelles (FEMAC) arriba al Teatre Auditori Can Palots el proper dissabte, 6 de març, a partir de les 18 h (una hora abans de l’habitual a causa del confinament nocturn).

Tot i la incertesa del moment i les restriccions al sector cultural, el músic canovellí Miquel Fernández, impulsor del festival, no ha dubtat a programar-ne una nova edició tot mantenint el format i l’essència de sempre. Així, a l’escenari de Can Palots hi sonaran els nous treballs discogràfics d’Anna Andreu, que es deslliga del projecte Cálido Home per presentar el seu debut en solitari Els Mals Costums, acompanyada de la bateria Marina Arrufat; de Ferran Palau, que presentarà el disc Kevin, el seu treball més emotiu i colorista amb un pop “easy-loving” o cançons d’amor amb preguntes d’aquelles que mai tenen una resposta clara; de Meritxell Neddermann, presentant l’àlbum debut com a solista In the Backyard of the Castle”, una de les propostes més originals del moment amb una banda conformada per músics que han tocat amb artistes com Jorge Drexler; i d’Acústiquem, el projecte musical del mateix Fernández, que acaba de publicar el tercer treball, l’obra retrospectiva 1990, amb un recull de cançons on repassa la seva adolescència amb clares influències del pop-rock anglès i estatal, i que presentarà per primera vegada a casa.

L’horari dels concerts és el següent: a les 18 h inaugurarà el festival Acústiquem, a les 18.45 h serà el torn d’Anna Andreu, a les 19.45 h hi actuarà Ferran Palau, i Meritxell Neddermann clourà l’edició de 2021 a partir de les 20.50 h. Com a novetat, enguany també s‘ha programat una xerrada amb tots els artistes a les 17h, una hora abans de l'inici de les actuacions, conduïda pel col·lectiu cultural de Granollers L’Eixida.

El concert està organitzat per l’Ajuntament de Canovelles dins de la programació d’Escena GrAn. Les entrades anticipades es poden adquirir a través del portal d’Escena GrAn al preu de 12 euros o el mateix dia al Teatre Auditori Can Palots. 

HORARIS

  • 18 h a 18,30 h - Acústiquem
  • 18,45 h  a 19, 30 h - Anna Andreu
  • 19,45 h  a 20,40 h - Ferran Palau
  • 20,50 h a 21,55 h - Meritxell Neddermann

TOT EL QUE VOLS SABER I VENDA D'ENTRADES

Darrera actualització: 26.02.2021 | 15:16