El 7 de febrer comencen els cursos intensius d’acollida per a persones nouvingudes

Dimarts, 1 de febrer de 2022 a les 10:00

Es realitzarà un curs sobre coneixements laborals i un altre sobre el coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic. Les persones interessades a participar-hi, poden inscriure’s a través del telèfon 93 840 27 95, de 9 a 14 hores, o al mail  perezcanb@canovelles.cat.

Ambdues formacions, d’una durada mínima de 15 hores, es duran a terme al Centre Cultural en l’horari de 9 a 14 hores i pretenen donar a conèixer la nostra societat a les persones nouvingudes.

El Mòdul B, que es realitzarà els dies 7, 9 i 11 de febrer, introdueix a les persones nouvingudes aspectes vinculats al món laboral amb la finalitat de dotar-les de coneixements bàsics per fomentar la seva inserció al mercat de treball.

D’altra banda, el Mòdul C, que s’impartirà els dies 14, 16 i 18 de febrer, té la finalitat d’informar a les persones nouvingudes respecte al seu context més pròxim, els drets i deures de la societat actual i el marc jurídic en matèria d’estrangeria.

Amb tot, és important conèixer els drets i deures dels ciutadans i ciutadanes, i disposar de tota la informació per saber quins són els primers passos que cal fer per gaudir en plenitud dins la societat.

Els cursos són gratuïts. Per a més informació o per a realitzar les inscripcions cal trucar al telèfon 93 840 27 95, de 9 a 14 hores, o enviar un correu al mail  perezcanb@canovelles.cat.

 

Darrera actualització: 01.02.2022 | 09:59