El 34è cros de l'escola Congost reuneix més de 500 participants

Dilluns, 23 d'abril de 2018 a les 20:00

La cita ha comptat amb 14 curses, masculines i femenines, per a totes les edats  

Aquest divendres 20 d'abril a la tarda l'escola Congost ha celebrat la 34a edició del cros del centre. La prova, inclosa dins dels Jocs Escolars de Canovelles, està organitzada per l'AMPA de l'escola i el SAE de l'Ajuntament, que han fet possible un total de 14 curses de distàncies diverses, segons les edats dels corredors, per dins i per fora del recinte escolar. 

La participació ha estat molt elevada: 506 atletes, una xifra molt similar a la de l’any passat. 274 dels participants han estat de la mateixa escola Congost però també hi ha hagut una gran participació de la resta d'escoles del municipi (114 de l’escola Els Quatre Vents, 55 del Jacint Verdaguer, 30 del Joan Miró i 33 d’altres escoles de fora de Canovelles). Tots els participants han rebut com a obsequi una medalla i berenar.

L'afluència de públic també ha estat destacada i han estat moltes les persones, la majoria familiars dels petits corredors, que s'han decidit a animar als atletes. L'organització ha valorat molt positivament aquesta edició del cros, una iniciativa que té com a principal objectiu el foment de l'esport entre els més petits del municipi.

Darrera actualització: 24.04.2018 | 13:52