El 16 de setembre s’obren les inscripcions per als cursos de català

Dijous, 5 de setembre de 2019 a les 11:00

Al setembre arriben les pluges, els fascicles col·leccionables, els preparatius per a la tornada a l'escola i, evidentment, les inscripcions. Si esteu pensant a matricular-vos a un curs de català, ho podeu fer a l'Oficina de Català de Canovelles (c. de Ponent, 9) del 16 al 27 de setembre.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza en tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció (Inicial, Bàsic i Elemental) i per a les que volen escriure'l adequadament (Intermedi i Suficiència). També ofereix cursos de perfeccionament (Superior) per a les persones que l'han d'utilitzar de manera excel·lent. Per complementar l'oferta general, ofereix cursos d'aspectes concrets de la llengua (especialitzats).

A Canovelles, els cursos, que són de 45 hores, començaran el 30 de setembre i s’allargaran fins l’11 de desembre.  Concretament, s’impartirà el nivell Bàsic 1, els dilluns i dimecres de 15.00 a 17.00 hores, i el Curs inicial 1, els dilluns i els dimecres de 9.30 a 11.30  hores. Tot i que a la comarca del Vallès Oriental s’ofereixen cursos de tots els nivells. Podeu consultar tota la informació seguint el següent enllaç.

Darrera actualització: 05.09.2019 | 09:35